Wednesday, September 19, 2012

mat & prat

Äter tomater, majs och gurkor från helgens utflykt till landet. Har persikor i både kyl och frys. Världens, och jag överdriver inte, godaste inlagd gurka.
Kanske skulle bli bonde istället?
Närå, men det är skillnad på grönsaker som bott i sol och jordkällare gentemot såna som växt upp på växtknark och steroider under en kemisk lampa.

Tänkte ba säja.
Vi har ett gäng kompisar som har knytkalas varje tisdag. Vi försöker delta, om inte varje vecka, så iallafall ofta. Det är alltid trevligt och oftast väldigt gott. Igår gjorde jag en gurksallad och tog med en påse hemodlade vindruvor. Hej superenkelt. Och ändå så väldigt uppskattat.
Reflekterade även över att väldigt många har fyllt år härnu på sistonde... och sa nåt om det och nån person ba "Jamen det klart, det här är ju födelsedagssäsongen!"
Jag har då alltid tänkt att februari-mars var födelsedagssäsong...
Slutsats: svenskar försökar sig på midsommar och amerikaner på nyårsafton.

No comments:

Post a Comment