Saturday, June 6, 2009

Hej då Harry

Har precis jobbat min sista kväll på Harrys, nånsin (hoppas jag i alla fall innerligt). Fler avsked, kommer faktiskt sakna många av jobbarkompisarna som är helt underbara. Men cheferna är det inte och sannerligen inte kunderna heller så på det hela taget känns det skönt att lämna haket. Kvällen var rätt lugn, vi visade fotbollen som ju tyvärr var en besvikelse, men hade ett stort sällskap som dricksade som om det vore utlandet, tack tack.

Min plan B ifall det visar sig vara skitsvårt att få jobb i USA är ju att extraknäcka som servitris där också, så på så sätt har det ju varit bra att få lite vana här hemma. Det är inte direkt störtkul och dåliga arbetstider, men samtidigt bättre än Intersport och tycker man om att döma och kritisera folk så haglar det av möjligheter att utöva sin hobby. Att folk i överlag är idioter lär man sig ju på de flesta jobb, men det är inte direkt så att idioterna sparar på krutet när de går på krogen.

Började packa lite försiktigt idag, gud det är så tråkigt… men jag måste ju ta tag i det snarast. Veckan som kommer är fullpackad av jobb, tandläkarbesök, studentuppvaktande och avskedsmiddagar. Så ska väskorna också bli fullpackade gäller det att sätta igång.

Och för att fortsätta på temat fullpackad. Middagstillställningen igår, som bekostades av jobbet, var väldigt trevlig och gratis och… ja, fullpackad. Fördrink, trerätters med olika sorters (jättegoda) viner, avec och skumpa. Hej baberiba, det skulle man kunna vänja sig vid. Och imorse sov jag till elva, skulle uppskatta att det motsvarar ungefär kl 2 för en vanlig människa. Satsar på nåt liknande imorgon.

No comments:

Post a Comment