Thursday, August 19, 2010

Rakatt

-Åsså försöker ni se till att hon inte slickar på ärret!
sa damen i receptionen när vi hämtade ut vår nysteriliserade kissemiss imorse. Det lät ju enkelt, men fullt så lätt var det inte. Tur att hon har ett uppmärksamhetsspann som ett annat adhd-barn, vår katt;
hon slickar magen –en fluga flyger förbi och måste jagas.
Hon slickar magen –grannens hund (som tydligen sörjer sin hundkompis som sprungit bort) börjar varulvsyla och hon spetsar öronen och glömmer ärret.
Hon slickar magen –vi skakar lite på hennes favoritboll som har en liten bjällra inuti... Va? Mage? Ärr? Var?

Men hon skäms över sin numera renrakade, vita lilla buddhamage, det märks. Hon ligger platt som en pizza på mattan och tycker inte om att vi tittar på den eller är och killar på hennes jättesöta små kattvalkar.

Annars har dagen bjudit på en tur till Wal-Mart för ungefär miljonte gången den här veckan. Idag köpte vi micro, städgrejor och galgar. Dylan har spikat upp en hylla ovanför diskhon att ställa micron på och han är såååå stolt. Okej att jag kanske inte skulle han fått upp hyllrackarn lika lätt, men han beter sig som att han byggt ett tillägg till huset ála veranda modell Martin Timell. Fullt så avancerat var det knappast. Men på tal om Martin Timell så kan jag skryta med att Extreme Home Makeover, USA:s flashiga heminrednings/husbyggprogram spelas in i Pocatello i skrivandets stund. Vi såg det på lokalnyheterna igår kväll, tog genast en promenad till 8th street och det gjorde typ resten av stan också, knökfullt med folk utanför, typ 30 stora husbilar, polisskydd och tält och hoppfaderallan. Jag är inte jätteförtjust i programmet i sig, men det är ju coolt att dom är här i alla fall.

Och nu är Dylan på Wal-Mart igen för att hyllan att ställa TV-antennen på som vi köpte för hela 15 dollar visade sig ha en spricka tvärs över ena hyllplanet. Det är inte kvalla man betalar för på Wally World. Tur att man kan byta och lämna tillbaka vadsomhelst för vilken orsak som helst.

Men lägenheten börjar verkligen likna nåt nu, vi väntar på internet, datorn och lite fotoramar, men annars så. Det mesta är fixat.

2 comments:

  1. Kul att ni börjar komma i ordning i Pocatello. Vore skoj o få se lite bilder av lgh och stan om du ids! Hoppas det går bra med ditt stalker objekt förresten =)

    ReplyDelete
  2. ska bli det, vi ska städa och fota i helgen har vi tänkt =)

    ReplyDelete