Saturday, February 12, 2011

snö, vind, skit och katt

En väldigt blåsig dag i backen, vi gjorde halvdag och det räckte gott och väl. Har haft sånt där väder som är så fint att titta på inifrån men när man kommer ut är det snålblåst och rätt kallt.

Mycket av snön har blåst/smält bort från vår gräsmatta och därunder fanns en massa skit visade det sig. Hundskit. Shooter skiter tydligen uteslutande utanför vår dörr. Underbart. Det ska banne mig Nate få skotta bort för fy fan för bajskorvar på gräsmattan.

Igår frågade jag Jessica om Daisy kunde få bo i hennes källare i sommar tillsammans med hennes två enorma hankatter. Det kunde hon. Så nu är det problemet ur världen. Jessicas man Jordan är allergiskt mot alla pälsdjur (utom kameler, men konstigt nog har de inte skaffat nån sån) så Jessicas kissemissar (jag kommer aldrig ihåg vad de heter men nåt i stil med Arthiritis och Hypothesis) bor i ett rum i källaren där de har en liten ingång så de kan springa ut och in som de vill. Så det blir nog bra, vi får väl ta över henne på försök några gånger innan på inskolning. Och kanske ta med brödkorgen så hon känner sig som hemma.

Det är väl inte helt konventionellt kanske, jag vet det, men alltså… Vi fick en väldigt fin brödkorg i bröllopspresent av Bebas föräldrar i Guatemala. Den är som en mjuk, vävd korg i typ hammockmodell och vi har låtit den stå framme på bordet som prydnad. Men Daisy tyckte väl det var onödigt att den stod tom och gjorde den till sin absoluta favoritsovplats. Så det blir nog inga mer bullar och frallor i den brödkorden, folk brukar ju inte gilla hår i maten och den är duktigt lurvig nu.

No comments:

Post a Comment