Sunday, August 7, 2011

Goda grannar

Då var ansökan inlämnad och tjejen med huset hintade att vi var hennes favoriter… så förhoppningsvis får vi det. Vi var och kollade på det igår, sjukt stort är det. Jag och D skulle ha en övervåning säkert tre gånger så stor som lägenheten vi har nu och Nate och Colby dela på källarvåningen som är lika stor. Plus vind, altan, tvättstuga, stor bakgård med hundgård och en massa förråd.

Och vi skulle komma bort från Old Town Pocatello. Det bor fan trasigt folk här. Imorse när jag skulle ta ut soporna gick jag förbi en liten kille på kanske 3 år. Hans pappa höll på att damsuga bilen och mamman stod på trappen och meckade med nånting.
Lillkillen kom fram till mig och höll fram en papperslapp. Till mig? frågade jag. Han nickade. Jag tänkte att det väl var en teckning och att jag skulle titta på den, säga Oj, vad fint! och sen ge tillbaka den. Men det var ingen teckning, det var ett brev.
Jag hann läsa ”Dear Ty and Skyler, I hate that ur moms a drunk bitch” och att det var signerat Love Dad innan jag snabbt vek ihop lappen igen, räckte tillbaka den till killen och skyndade vidare med mina sopor. Ville helst inte att föräldrar som skriver såna brev till sina barn skulle se mig läsa det. Vill väl helst inte att såna föräldrar ska vara föräldrar i första taget, men det är ju uppenbarligen för sent.

Men man ser tyvärr ganska mycket sånt i den här delen av stan. Fel sida järnvägen, helt enkelt.

No comments:

Post a Comment