Monday, August 8, 2011

Och på bröllopsdan skulle ett hyreskontrakt sitta fint..

Var och tittade på en annan lägenhet, eller ett duplex var det väl egentligen, idag. Det var väl sådär. Sämst var att huset ligger i en korsning, vilket innebär inte bara en utan två gator Daisy kan bli vägpizza på, samt att den här korsningen befinner sig ännu längre bort från campus än vi redan bor. Inte mycket längre visserligen, men sannerligen inte närmare.

Vi har fortfarande inte hört nåt angående huset, vilket kanske inte är jättekonstigt egentligen… det var ju ändå bara igår vi lämnade in sista ansökningen. Men ändå, vi hoppas, hoppas, hoppas ju. Har vi inte hört nåt imorgon kväll ska jag maila och kolla läget. Det kom vi fram till var en lagom balans mellan tjatigt och engagerat beteende.

Idag har vi för övrigt varit gifta exakt 2 år. Jag vet inte om det är så mycket att göra jämfotahopp över i och för sig, men folk beter sig ju som om det vore kungens födelsedag med gratis sockervadd eller nåt, så lite märkvärdigt är det kanske ändå. I alla fall i det här landet.

2 comments:

  1. Grattis, blev tvungen att kolla upp vilka odds jag själv skulle få, kan ju inte säga att det ser speciellt ljust ut.
    http://www.darndivorce.com/divorce-rates-around-the-world/

    Betyder detta att jag bör hitta en indier eller en japan möjligen?

    ReplyDelete
  2. Grattis till er dag!

    Erika kan ju alltid claima att hon är faktiskt är från Finland och därmed trilla ner på en 4:e plats i alla fall ;) Men är förvånad att sverige är etta, hade nog gissat på USA hehe...

    ReplyDelete