Monday, October 17, 2011

Tack för varma cyberkramar

Det känns bättre nu. Man ska lyssna på snälla människor och försöka stänga öronen när folk är mindre snälla. Och så ska man försöka komma ihåg vad som är viktigt på riktigt. Det är inte lätt alla gånger.

Den här veckan är det transfokus på jobbet. Transgender Day of Remembrance är egentligen i november, men på grund av olika schemakrockar och lokalbokningar så uppmärksammar vi den nu istället. Jag har bokat en dam som ska komma och leda en Trans 101 workshop på onsdag. Hon blev en hon 1991, innan dess var hon en han och brandman var han/hon hela tiden. Det är rätt coolt, kan tänka mig att det blir lite halvspänd stämning på brandstationen om en av grabbarna plötsligt byter kön, och sen dessutom blir befordrad till kapten. Det ska bli väldigt intressant att lyssna på henne i alla fall.

Har vi tur håller hon samma klass som poeten vi hade här förra veckan på National Coming Out Day, hon var ungefär helt underbar och alla älskade henne. Vi har haft lite oflyt med vissa bokningar, men hittills har alla talare vi faktiskt fått ända fram till campus varit riktigt grymma, så jag hoppas det håller i sig.

No comments:

Post a Comment