Sunday, April 17, 2011

så var skidsäsongen slut på riktigt

Då var vi tillbaka i Pocatello. Chris har lämnat tillbaka nyckeln efter att ha matat och släppt in och ut Daisy medan vi varit borta. Hon var hungrig som en bakfull raggare när vi kom hem och orkade inte ens kurra innan hon satt i sig ett maxi-mål kattmat och avrundat med lite torrfoder. Men hon hade ju vatten och var vid liv så jag ska väl inte klaga.

Igår åkte vid slalom i Sun Valley hela dagen och hade det riktigt ljuvligt. Strålande sol och trevligt sällskap. Snön var lite väl slaskig och hade den där konsistensen som ju konstsnö alltid har, men med tanke på att de stänger anläggningen för säsongen nästa helg så kan vi nog inte klaga. Efter en heldag i backen for vi hem till Bob, en bekant till farbror Larry som bor granne med backen och åkt skidor varje dag de senaste 47 dagarna. Där satt vi i kannibalgryta med våra möra ben och sen beställde vi pizza och somnade tidigt. Imorse velade jag och D mellan ytterligare lite skidåkning eller omedelbar hemresa och tid att packa upp och förbereda arbets- och skolveckan.
En kombination av ekonomi och ansvar segrade och vi körde hem.

Grannarnas valp Aikido ser ut som en liten svartvit varg med knallblå ögon. Söt, söt, men satan om han har tänkt yla hela nätterna, de varnade oss lite för det.

Är väldigt osugen på måndag imorgon. Tänk om man kunde få inleda med en torsdag istället, och så ta måndagen lite senare, typ sist när man har helgen att ta igen sig på.

No comments:

Post a Comment