Tuesday, November 23, 2010

Insnöat

Tack och lov för att vi hade vett och tålamod att fixa vinterdäcken igår för nu är det snökaos. Fast det är snökaos av Stockholmrang, alltså inte alls egentligen, men tillräckligt mycket väder för att puckon med sommardäck och sommarskor ska få panik och stänga av all normal verksamhet. Själva snön stör mig inte, men effekterna har hittills varit allt annat än trevliga.

-Det var satan själv att parkera utanför jobbet. Och att ta sig därifrån.
-Inte en käft vill gå (eller rättare sagt köra) till Ruby på lunchen i snövädret, det hjälper inte att vi ligger på en kulle direkt. Jag hade ett(!!) bord idag och de var insnöade gäster från hotellet som ligger bredvid.
-Eftersom motorvägarna är stängda kommer inte Dylans familj ner till Thanksgiving, vilket känns jättetråkigt. Såg verkligen fram emot att träffa dem.
-Gymmet är stängt på grund av snön. Eh, känns det som ett skämt eller? Det är så dåligt väder ute att ni inte bör träna inne…?

Och det är som sagt inte alls speciellt mycket att tjafsa om. Det snöar, det är snö på gatorna, det landar snö på bilen om man parkerar den ute. Men folk sladdar runt, utan lyse och blinkers och med bara ett minimalt fönster framskrapat på rutan och beter sig som att det är -50 och storm på riktigt. Puckon, som sagt.

No comments:

Post a Comment