Tuesday, November 2, 2010

Valdag

Intressanta synpunkter, det klart att nyfikenhet har mycket med mobilsvarandet att göra. Och att man kan få skit av personen man visar hänsyn till, just för att man visar hänsyn. Människor är märkliga.

Idag är det valdag här i staterna. Lokala val, senator och governor och secratary of state och jag vet inte allt. Mest verkar det handla om att få upp valdeltagandet som är pinsamt lågt. Dylan pluggar politik, vill undervisa politik, har skrivit otaliga rapporter och uppsatser om valdeltagandet. Men kommer han rösta? Tveksamt. Kanske, men det är långt ifrån givet.

Och nu är Halloween över, ska väl ta och slänga ut pumporna som börjar se vissna och risiga ut. Jag jobbade kväll både lördag och söndag, så jag missade barnen som kom och knackade på. Vi hade visst inte så himla många ändå, men det hade varit kul att se. Istället fick jag ge godis till några ungar på jobbet.
Vi hann med att gå ut en sväng också, på lördagskväll efter att jag kom hem. Dylan var Donatello och jag var April O’Neal. Problemet med min utstyrsel var ju dock att så fort Donatello avvek från min sida förstod ingen vem jag skulle föreställa. Men vi hade kul ändå även om det var så knökfullt på alla barer att det var nästintill omöjligt att hitta nånstans att sitta eller stå utan att vara i vägen. Dylan, men sitt något otympliga skal blev konstant förpassad till hörnen där han fick stå och se lila och grön ut.

No comments:

Post a Comment